De Wylde tulp

De Wylde Tulpentocht

Helaas wordt de Wylde Tulpentocht niet meer georganiseerd wegens een te kort aan bestuursleden en vrijwilligers.

 

 

De Wylde Tulpentocht van 24 augustus 2019

Ook dit jaar was de opbrengst voor Palm Tree, in Amanzimtoti.                                                   De wandeltocht heeft € 600,00 opgebracht, een prachtig bedrag. 

 

De Wylde Tulpentocht van 18 augustus 2018

Dit jaar is de opbrengst voor Palm Tree, een kleinschalig opvanghuis in Amanzimtoti in Zuid-Afrika, waar voor 15 kinderen  en kleuters uit het omliggende township, wordt gezorgd. Baukje, die mede de wandeltocht organiseert, gaat hier de afgelopen jaren naar toe.                                   Meer informatie hierover kunt u vinden op vriendenvanpalmtree.nl en               www.baukjeboltjes-seepma.be-more.nl

 

Het liefst hebben wij, dat u zich voor de tocht opgeeft via : wyldetulpentocht@gmail.com,  zodat wij weten, hoeveel wandelaars er ongeveer meedoen. Opgeven bij de start blijft mogelijk. Betalen is bij de start.

 

 

De Wylde Tulpentocht van 19 augustus 2017

Door de slechet weersvooruitzichten waren er een dikke honderd lopers. Dit viel tegen maar de wandelaars, die er waren hebben genoten van de prachtige tochten. Er was dit jaar voor het eerst  een afstand van 5 km. Deze was voor de kleinere kinderen, rolstoelen en kinderwagens. Al met al een geslaagde dag. De opbrengst € 250,00 was voor De Sportkooi Ternaard.

 


De Wylde Tulpentocht van 20 augustus 2016.

 

Bijna 200 wandelaars hebben de tocht onder ideale omstandigheden kunnen lopen.

Alleen was er in de middag even een beste bui.

De wandelaars vonden het een prachtige tocht en goed verzorgd.

Dit doet de organisatie goed, er moet toch veel werk achter de schermen gebeuren.

Wij willen ook de vele vrijwilligers bedanken voor hun hulp. Super.

 

Het goede doel is dit jaar, het opknappen van de recreatiezaal van het verzorgingshuis De Spiker in Ternaard. De opbrengst is € 500,00

 

U kunt dit jaar tussen bepaalde tijden starten.

 

Het liefst hebben wij, dat u zich voor de tocht opgeeft via: wyldetulpentocht@gmail.com , zodat wij weten, hoeveel wandelaars er ongeveer mee doen. Opgeven bij de start blijft mogelijk. Betalen is bij de start.

 

 

De Wylde Tulpentocht van 22 augustus 2015.

 

Vorig jaar liepen er tijdens de wandeltocht wandelaars mee, die aandacht vrlegen voor mensen die doof en blind worden door de erfelijke aandoening Ushersyndroom. (www.ushersyndroom.nl) Door mee te lopen steunde u dit goede doel al, de organisatie van de Wylde Tulpentocht heeft per deelnemer een vast bedrag gesponsord. Des te meer reden was er om mee te doen.

 

 

Voor vragen en opgave mailen naar: wyldetulpentocht@gmail.com